4 september 2015

Camilla Admyre – ny produktchef för rostskydd

I augusti tog Camilla Admyre över produktansvaret för Tribotecs rostskyddssortiment. Camilla har en lång erfarenhet av arbete med rostskydd och kemikalier från sin tid som teknisk chef på Tribotec.

”Under nästan 10 år har jag jobbat nära våra kunder och vår rostskyddsleverantör Cortec och det ska bli fantastiskt kul att fortsätta i denna nya roll. Jag ser en stor utvecklingspotential i vårt miljöanpassade rostskydd som redan idag är vårt största produktområde. Största utmaningen blir att behålla vår fina tillväxt och att introducera Cortecs produktsortiment inom nya applikationer i nya segment. Jag ser stora möjligheter i moderna, miljöanpassade flytande produkter, då dessa i kombination med våra förpackningslösningar ofta bidrar till att skapa ett unikt komplett skydd genom hela processen. Andra områden som är intressanta att fokusera mer på är MCI, Cortecs rostskydd för betongkonstruktioner, samt produkter för marin- och process industrin.”

Om ni har frågor om rostskydd eller om produkterna så når ni Camilla på 031-887844 eller via mail: camilla.admyre@tribotec.se

Säkerhetsdatablad & dokument

Här kan du läsa mer och ladda ner våra produktblad, intyg, certifikat & säkerhetsdatablad.

sv_SE