Kundreferenser

Rostskydd

Tribotec har bred kunskap och lång erfarenhet inom samtliga av våra produktsegment. Vi har under åren samlat på oss många exempel på uppdrag vi kan dela med oss av där vi tillsammans med kunden hittat en smidig, kostnadseffektiv och miljöanpassad lösning för deras verksamhet. Här hittar ni några av dem!

Rostskydd

Inomhusskydd

Företaget önskade förbättra miljö och kvalitet i sin produktionsprocess av fordonskomponenter. Genom att använda Cortec VpCI 377 uppnåddes samtliga högt ställda krav från kunden.

Läs mer

Rostskydd

Långtidslagring

Genom att använda en aluminiumfilm med VpCI-belagd insida fick man de egenskaper som krävdes för en 100% tät förpackning med kombinerat rostskydd.

Läs mer

Rostskydd

Transportskydd tuffa förhållanden

Genom att belägga utsatta ytor med Cortec 368 och därefter Cortec 126 film fick man de egenskaper som krävdes för en 100% tät förpackning med kombinerat rostskydd.

Läs mer

Rostskydd

Buffertlagring

Inför ett fabriksflytt förproducerades material för att täcka marknadens behov under 2 år. Detta material behövde lagras på ett optimalt sätt.

Läs mer

Rostskydd

Skydd av hydraulikrör

Företaget använde tidigare olja för att rostskydda hydraulrör invändigt. Genom att använda Tribotecs Cor-Pack Pipestrip fick man ett renare och miljöenligt alternativ.

Läs mer

Säkerhetsdatablad & dokument

Här kan du läsa mer och ladda ner våra produktblad, intyg, certifikat & säkerhetsdatablad.

da_DK
Engelsk flagga