Lim för utomhusbruk – för olika ytor

Lim

Lim för utomhusbruk – för olika ytor

Här hos oss på Tribotec finner du ett stort utbud av lim som är anpassade för utomhusbruk. Denna typ av lim är flexibla och klassas som idealiska för att limma, täta och foga. Våra lim för utomhusbruk från Viscoseal är baserade på MS-polymer, vilket gör att de presterar utmärkt på många olika ytor, så som glas, metall, sten, trä, kompositmaterial och även vissa svårlimmade plaster. Dessa lim för utomhusbruk har också en god resistens mot UV-ljus, kemikalier, väder och vind, och behåller sin flexibilitet och fördelaktiga tekniska egenskaper i ett brett temperaturområde – mellan -40°C och ca +100°C. 

Viscoseal flexibelt lim för utomhusbruk 

Eftersom Viscoseals lim för utomhusbruk är baserade på MS-polymer och har en flexibilitet på 450%, gör det att de tål både kyla och stötar, samt att limmet härdar med hjälp av luftfuktighet. Dessa produkter är inte heller märkningspliktiga, vilket gör att de också möter många krav inom arbetsmiljö & hälsa. På Tribotec erbjuder vi exempelvis: 

  • VISCOSEAL 2K-55 2-KOMPONENT TÄTNINGSMEDEL, SNABBHÄRDANDE
    Ett universellt tätningslim, för både inomhus- och utomhusbruk. Limmet härdar i rumstemperatur till ett hållbart, elastiskt gummi, och levererar en utmärkt vidhäftning på de flesta ytor, även fuktiga.

 

Säkerhetsdatablad & dokument

Här kan du läsa mer och ladda ner våra produktblad, intyg, certifikat & säkerhetsdatablad.

sv_SE