Ta bort rost på metall

Kontakta oss
Rostskydd

Ta bort rost på metall

Visst försöker du i första hand förebygga och skydda järnkomponenter från att angripas av rost och oxidering, men förr eller senare brukar man behöva ta bort rost från metall som utsatts för väder och vind eller fukt i någon annan form. Hos oss på Tribotec hittar du flera olika produkter för att ta bort ytrost och oxidering från järn. Tveka inte att kontakta oss om du är osäker på vilken som passar dig bäst!

 

Få bort rost från metall med VpCI

Cortecs olika rostborttagare är vattenbaserade, ekologiska och mycket skonsamma mot både hud och de olika material som kan utsättas för dem. Du kan läsa mer om Cortec och hela serien med rostborttagare här.

 

Våra produkter för att ta bort oxidering och rost

  • Cortec 422 spray, för att effektivt och snabbt ta bort rost och missfärgningar från stål, järn, koppar och mässing. Skonsam mot de flesta material.
  • Cortec 422, när du hellre vill rolla, måla eller doppa.
  • Cortec 426, för att ta bort rost, kalkavlagringar och oxider från många olika metaller. Finns som vätska, gel och pulver.
  • Cortec 423, gel för att ta bort oxidering och rost från järn och andra metaller. Skonsam mot metall men också mot de flesta typer av lack, plast och gummi. Gelformen gör den lämplig för vertikala ytor och svåråtkomliga ställen.
  • Cortec Corrverter, snabbhärdande rostprimer som kan målas på med roller eller pensel, doppas eller sprayas.
sv_SE