30 maj 2017

Låt oss presentera Pia Fridlund – miljöadministratör och teknisk support på Tribotec

Kontakta oss

Hej. Jag heter Pia Fridlund och född i en annan del av Köping än den som visas på tv, men är Göteborgare sen 20 år tillbaka.

Jag är kemitekniker i grunden och har tidigare arbetat som konsult med kemi & miljö inom bland annat industri och sjöfart.

Sedan 1 mars har jag  landat här på Tribotec  AB som miljöadministratör och teknisk support till våra kunder och säljorganisation. Jag vikarierar för Frida under hennes mammaledighet.

Ett intresse som följt mig genom åren är dans. Jag började med jazzdans som 8-åring för att snabbt övergå till att dansa bugg & dubbelbugg i många år. Under min studietid dansade jag showdans, som Charlestone & Can Can och mycket mer, i Chalmersbaletten. Efter det har det blivit lite balett och en hel del zumba.

Ser fram emot alla nya kontakter här på Tribotec så tveka inte att höra av er om ni behöver miljö-eller kemiteknisk support!

Hälsningar Pia

sv_SE