31 maj 2018

Rengör och rostskydda på samma gång med Cortec 418

All metall rostar och bryts ner naturligt, det är bara en fråga om när. Genom att använda smarta rostskyddslösningar kan vi bromsa rostprocessen och avsevärt förlänga livslängden på metalldetaljer och komponenter. Ofta fokuserar vi på att rostskydda mot slutet av vår tillverkningsprocess, inför lagring och transport, därför att det är i dessa skeden som rost oftast upptäcks. Detta är givetvis viktigt, men glöm inte att dina rostproblem kan ha startat långt tidigare i din tillverkningsprocess – i bearbetningssteg eller i dina tvättar.

Stärk upp rostskyddet redan i tvättsteget

En smart åtgärd som ofta lönar sig i längden är att stärka upp rostskyddet redan i tvättsteget för att förhindra rostproblem längre fram i produktionskedjan. Genom att använda Cortec VpCI-418 i din tvättanläggning rengör och rostskyddar du dina detaljer på samma gång! VpCI-418 är ett alkaliskt industritvättmedel som effektivt avlägsnar svår smuts såsom fett, bearbetningsoljor och maskinoljor. Dessutom förebygger den ytrost och skyddar metallytan mot rost även efter rengöring och ger ett temporärt skydd för efterföljande lagring.

Läs mer om VpCI-418 här >

 

Vi leverar kunskap och kvalitet

VCI rostskydd är en miljöanpassad rostskyddsmetod för att skydda komponenter genom hela produktionskedjan. Vi erbjuder kunskap och produkter för varje steg i din produktion.

Kontakta oss och läs mer om våra lösningar inom VCI rostskydd här >

Säkerhetsdatablad & dokument

Här kan du läsa mer och ladda ner våra produktblad, intyg, certifikat & säkerhetsdatablad.

sv_SE