26 augusti 2015

Tribotec söker säljare till affärsområde Rostskydd

Tribotec AB, med huvudkontor i Mölnlycke, levererar sedan 1970-talet kunskap och produkter inom rostskydd, sammanfogningsteknik samt friktionsteknik till tillverkande industrier i Norden. Företaget omsätter drygt 70 miljoner (2014) med god lönsamhet och är ca 20 anställda. Tribotec ingår i industrikoncernen Indutrade AB.
Tribotec växer och behöver utöka med fler duktiga säljare.

cortec vci rostskydds papper

Till vårt affärsområde Rostskydd söker vi nu en passionerad säljare som är nyfiken, orädd och uthållig. För att vara rätt person för den här tjänsten ska du älska att vara ute hos våra kunder, både befintliga och nya, och leverera kundnytta i världsklass. Vår ledstjärna är följande; vi säljer inte rostskydd – vi levererar goodwill!

Arbetet innebär ansvar för försäljningen inom distrikt Mälardalen. I rollen som distriktsansvarig säljare kommer du att ha fullt budget- och resultatansvar för ditt distrikt. Du kommer att utgå från ett hemmakontor och ditt uppdrag blir att aktivt bearbeta nya och befintliga kunder inom ditt affärsområde. Du rapporterar till försäljningschefen.

Arbetsuppgifter

  • Aktiv säljbearbetning av nya och befintliga kunder
  • Ansvara för kartläggning av nya affärsmöjligheter
  • Ansvar för att skapa tillväxt inom distriktet
  • Ansvar att driva och leda/projektleda affärsmöjligheter från start till mål
  • Ansvara för fortlöpande utbildning av både nya och befintliga kunder
  • Budget och resultatansvar för distriktet

Den här tjänsten passar dig som drivs av att hitta nya och utveckla befintliga affärer. Du skapar långsiktiga affärsrelationer och når dina uppsatta mål och utmaningar. Arbetet är fritt med hög grad av egen planering. Vi ser gärna att du framgångsrikt har arbetat med uppsökande försäljning inom andra branscher och är en engagerad, målmedveten och ambitiös person.

Vi erbjuder attraktiva anställningsvillkor samt tjänstebil.
Vi ger dig en gedigen produktutbildning och erbjuder kontinuerligt vidareutbildning på huvudkontoret i Mölnlycke och hos våra leverantörer.
Övernattningar i tjänsten förekommer.

Ansök och med registrerat CV via www.jerrie.se. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Martin Dahlberg på 0763-17 07 41. Urval och intervjuer sker löpande, så ansök gärna så snart som möjligt men senast den 13 september.

Länk till annons för sökande


Säkerhetsdatablad & dokument

Här kan du läsa mer och ladda ner våra produktblad, intyg, certifikat & säkerhetsdatablad.

sv_SE