27 augusti 2015

Tribotec söker säljare till affärsområde Underhåll

Kontakta oss

loxeal underhållTribotec AB, med huvudkontor i Mölnlycke, levererar sedan 1970-talet kunskap och produkter inom rostskydd, sammanfogningsteknik samt friktionsteknik till tillverkande industrier i Norden. Företaget omsätter drygt 70 miljoner (2014) med god lönsamhet och har i dagsläget ca 20 anställda. Tribotec ingår i industrikoncernen Indutrade AB.

Tribotec växer och behöver utöka med fler duktiga säljare. Till vårt affärsområde Underhåll söker vi nu en passionerad säljare som är nyfiken, orädd och uthållig. För att vara rätt person för den här tjänsten ska du älska att vara ute hos våra kunder, både befintliga och nya, och leverera kundnytta i världsklass.

Arbetet innebär försäljning av Loxeals sortiment inom gängtätning, skruvlåsning, snabblim samt flexibla lim till kunder inom underhåll och industri. Du får ansvar för ett distrikt som motsvarar Småland. I rollen som distriktsansvarig säljare kommer du att ha fullt budget- och resultatansvar för ditt distrikt. Du kommer att utgå från ett hemmakontor och ditt uppdrag blir att aktivt bearbeta nya och befintliga kunder inom ditt affärsområde, med fokus på nykundsbearbetning!

Uppdragsbeskrivning

  • Aktiv säljbearbetning av nya och befintliga kunder
  • Ansvara för kartläggning av nya affärsmöjligheter
  • Ansvar för att skapa tillväxt av Loxeals sortiment inom distriktet
  • Ansvar att driva och leda affärsmöjligheter från start till mål
  • Ansvara för fortlöpande utbildning av både nya och befintliga kunder
  • Budget och resultatansvar för distriktet

Den här tjänsten passar dig som älskar att vara ute hos dina kunder och hela tiden hitta nya affärsmöjligheter. Du har ett mycket starkt driv och sporras av högt uppsatta mål och utmaningar. Arbetet är fritt med hög grad av egen planering, fokus kommer att vara på nykundsbearbetning. Vi ser gärna att du framgångsrikt har arbetat med uppsökande försäljning inom andra branscher och är en engagerad, målmedveten och ambitiös person.

Vi erbjuder attraktiva anställningsvillkor samt tjänstebil. Vi ger dig en gedigen produktutbildning och erbjuder kontinuerligt vidareutbildning på huvudkontoret i Mölnlycke. Övernattningar i tjänsten förekommer.

Ansök med registrerat CV via www.jerrie.se. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Martin Dahlberg på 0763-17 07 41. Urval och intervjuer sker löpande, så ansök gärna så snart som möjligt men senast den 20 september.

Länk till annons för ansökan

sv_SE