11 december 2014

Allround rengöring / avfettning

Kontakta oss

Cortec introducerar VpCI 411, en högkoncentrerad, kraftfull, vattenblandbar, D-Limone baserad allround rengöring /avfettning med patenterad VpCI rostskydds teknologi. VpCI 411 allround rengöring / avfettning är en superekonomisk ersättning för en mängd rengöring/ ytbehandlings- produkter.Denna biobaserade produkt är utvecklad för extra tuff rengöring inom industriella och kommersiella applikationer. Den har visat utmärkt prestanda jämfört med många rengörings- och avfettningsprodukter som finns på marknaden då den samtidigt rengör, ger ett starkt rostskydd och är enkel att använda.

VpCI 411 allround rengöring / avfettning rengör effektivt kraftigt nedsmutsade maskinutrustningar, verktyg, huvar, produkter i produktionsflöde, livsmedelsutrustningar, golv, väggar m.m.

Den löser effektivt fett, oljor, paraffiner, vaxer utan besvärande lukt.

VpCI 411 allround rengöring / avfettning innehåller 81% biobaserade råvaror och är certifierad enligt USDA.

Så här fungerar VpCI

VpCI®inhibitor transporteras via en ångfas (se bild) till alla ytor på den metallyta som skall skyddas. Så länge det finns tillräckligt mycket inhibitor i ångfasen runt metallen för att bibehålla en kondenserad fas på ytan uppnås ett fullgott skydd. Ångfasen fungerar bara som ett transporthjälpmedel från källan till metallytan där den bygger upp ett molekyltjockt lager som skydd och därmed stoppar angreppet. Alla ytor, även springor, fördjupningar och andra otillgängliga ytor får ett fullständigt skydd med VpCI®.

25 års användning och tester garanterar ett tillförlitligt resultat.

rostskydd_vpci

VpCI rostskydd med global närvaro

Inom VpCI rostskydd är Cortec världsledande. Cortec har lokala partners i de flesta länder runt om i världen, vilket gör att Tribotec via sitt nätverk kan skicka ut expertis på plats var du än önskar.
Samma produkter med samma namn och egenskaper hittar du varsomhelst i världen tillsammans med lokal Cortec kompetens.

Är du global – välj en global partner som oss.

Cortec®-teknik kan enkelt integreras i dina tillverknings- och monteringslinjer. Cortec®-produkterna eliminerar korrosionen av både järn- och icke-järnmetaller och kan dessutom smörja, öka produktionshastigheten och ge längre verktygslivslängd – kort sagt, du får hjälp att tillverka förstklassiga produkter.

sv_SE