Kundreferenser

Tribotec har bred kunskap och lång erfarenhet inom samtliga av våra produktsegment. Vi har under åren samlat på oss många exempel på uppdrag vi kan dela med oss av där vi tillsammans med kunden hittat en smidig, kostnadseffektiv och miljöanpassad lösning för deras verksamhet. Här hittar ni några av dem!

Kontakta oss
Silikon

Ingjutning

Kunden hade utvecklat ett system för automatisk påkoppling mellan dragbil och släpvagn, där en enhet med elektronik måste skyddas mot en mycket aggressiv miljö under många år.

Läs mer

Silikon

Lackering

Kunden, en ledande tillverkare av parkeringsautomater, insåg att skyddet av elektroniken i maskinerna måste få högsta prioritet för att garantera hög driftsäkerhet i tufft utomhusklimat, år efter år.

Läs mer

Silikon

Inkapsling

Slutkunden är en av världens mest kända producenter av pumpar och ventiler. USA utgör en stor del av deras marknad, vilket innebär att produkterna måste uppfylla en mängd amerikanska lagkrav...

Läs mer

Rostskydd

Inomhusskydd

Företaget önskade förbättra miljö och kvalitet i sin produktionsprocess av fordonskomponenter. Genom att använda Cortec VpCI 377 uppnåddes samtliga högt ställda krav från kunden.

Läs mer

Rostskydd

Långtidslagring

Genom att använda en aluminiumfilm med VpCI-belagd insida fick man de egenskaper som krävdes för en 100% tät förpackning med kombinerat rostskydd.

Läs mer

Rostskydd

Transportskydd tuffa förhållanden

Genom att belägga utsatta ytor med Cortec 368 och därefter Cortec 126 film fick man de egenskaper som krävdes för en 100% tät förpackning med kombinerat rostskydd.

Läs mer

Rostskydd

Buffertlagring

Inför ett fabriksflytt förproducerades material för att täcka marknadens behov under 2 år. Detta material behövde lagras på ett optimalt sätt.

Läs mer

Rostskydd

Skydd av hydraulikrör

Företaget använde tidigare olja för att rostskydda hydraulrör invändigt. Genom att använda Tribotecs Cor-Pack Pipestrip fick man ett renare och miljöenligt alternativ.

Läs mer

sv_SE