7 maj 2014

Optimal rostskyddskontroll och service

Kontakta oss

Cortec Global_Services_Brochure

Är du beslutsfattare och/eller teknisk konsult som jobbar med rostskyddsfrågor inom tillverkning eller processindustrin så ska du läsa Cortecs nya ”Global Service Brochure”.

Här presenteras allt om vår service och kunskap inom konstruktion, projektstyrning, utbildning och applicering.

Kanske har du problem med rost idag eller står du inför ett möjligt problem?

Rostskyddsgruppen arbetar för att förhindra rost i företags processflöden, mellanlagring och intern buffertering samt i samband med leveranser över hela världen. Med vår gedigna erfarenhet inom vci rostskydd har vi hjälpt flera företag, stora som små, att öka sin kvalitet i sina leveranser och därmed undvika reklamationer från sina kunder. Alla i Rostskyddsgruppen har bra erfarenhet av industriproduktion och om risker och källor till varför det börjar rosta.

Oftast kan vi uppnå stora förbättringar med väldigt enkla och små förändringar i produktionsprocessen/flödet säger försäljningschefen på Tribotec. Många företag accepterar att ha lite rost i sin produktion och därmed ökade kostnader samt potentiella kvalitetsproblem mot slutkund. Ibland ökar problemen under vissa tider på året – vilket kan ha en naturlig förklaring pga luftfuktighet och temperatur. Med relativt enkla metoder kan vi lösa dessa problem. Låt oss på Tribotec ta tag i problemet istället. Här hittar ni några exempel på uppdrag.

Kontakta någon av oss i rostskyddsgruppen så kommer vi ut till er och går igenom er process.

Stefan Fältengård: 0705-28 28 79

Mats Gunnemyr: 0702-83 07 66

Mats Holmvik: 0766-77 04 00

Henrik Stjerslev Jakobsen: +45 2070-3330, Danmark

sv_SE