1 april 2014

Rostiga kugghjul blir som nya

Har du också detaljer som är rostiga? Du är inte ensam. Men det finns flera lösningar som gör att detaljerna kan bli återställda och ett av de smartaste sätten är att använda en rostborttagare.

Cortecs rostborttagare är miljövänliga, biologiskt nedbrytbara produkter för borttagning av rost och oxider från järn- och icke-järnmetaller. Innehåller VpCI®-teknik och är därför inte korrosiv mot de metaller som rengörs. Oskadlig för mänsklig hud och för de flesta lacker, plaster, gummityper etc.

Produkterna är vattenbaserade och giftfria. Samtliga produkter som vi använder för att ta bort rost från rostiga detaljer ger samtidigt flermetallskydd. Produkterna finns i lösvikt samt i spray Cortec EcoAir system för att passa alla applikationer.

INTRESSERAD: Kontakta oss nu på 031-887880

Produkter

Cortec VpCI 422 – vattenbaserad rostborttagare

Cortec VpCI 423 – gelvariant av Cortec 422 – för applicering på vertikala/svåråtkomliga ytor.

Läs mer om produkterna

Miljöanpassat

Våra vci rostskydds lösningar baseras enbart på miljöanpassade produkter. Då skyddade komponenter och delar inte behöver rengöras före användning innebär det att vårt vci rostskydd är det miljövänligaste och det mest användarvänliga alternativet på marknaden. Själva rostskyddet är dessutom till stor del återvinningsbart.

Global närvaro – vi finns där ni finns

Inom VpCI rostskydd är Cortec världsledande. Cortec har lokala partners i de flesta länder runt om i världen, vilket gör att Tribotec via sitt nätverk kan skicka ut expertis på plats var du än önskar. Samma produkter med samma namn och egenskaper hittar du varsomhelst i världen tillsammans med lokal Cortec kompetens. Är du global – välj en global partner som oss.

Cortec®-teknik kan enkelt integreras i dina tillverknings- och monteringslinjer. Cortec®-produkterna eliminerar korrosionen av både järn- och icke-järnmetaller och kan dessutom smörja, öka produktionshastigheten och ge längre verktygslivslängd – kort sagt, du får hjälp att tillverka förstklassiga produkter. Rostiga detaljer skapar badwill och påverkar relationerna med dina kunder negativt.

Säkerhetsdatablad & dokument

Här kan du läsa mer och ladda ner våra produktblad, intyg, certifikat & säkerhetsdatablad.

sv_SE