2 september 2016

Slitstarkt rostskyddspapper för tuffa förpackningar!

Corshield® VpCI®-146 är ett slitstarkt rostskyddspapper som du lätt och säkert packar metallkomponenter med vassa kanter och udda former och får samtidigt ett pålitligt och varaktigt rostskydd.

För att få optimalt rostskydd vid användande av en VpCI®-förpackning krävs att förpackningen är helt tillsluten och ett vanligt problem vid packning av komponenter med vassa delar är att förpackningen punkteras. Detta försämrar rostskyddseffekten inne i förpackningen och kan ge problem  med rostiga detaljer.

Corshield® VpCI®-146 förstärkt papper är ett slitstarkt rostskyddspapper som minimerar risken för trasiga förpackningar och rost!

Pappret är utvecklat för att packa allt från metalldelar till färdiga maskiner och finns tillgängligt i storlekar upp till 2,5 m. Corshield® VpCI®-146 skyddar både inoljade och torra detaljer under lagring och olika typer av transporter och fungerar till de flesta metaller. Ingen rengöring krävs, utan detaljerna kan gå direkt vidare till andra produktionssteg, såsom montering, målning eller vidare bearbetning när de packas upp.

Cortec® VpCI®-skyddspapper ger korrosionsskydd i olika tillämpningar, inklusive enstycksförpackning, flerstycksförpackning av massförsändelser, OEM, förpackning av fordonskomponenter för förvaring samt som mellanlägg för att separera produkter.
Tribotecs vci papper är nitritfria och tillverkade av neutralt/naturligt kraftpapper som är fullständigt återvinningsbart som pappersråvara

Vill du veta mer – kontakta Tribotec’s rostskyddsgrupp:

Stefan Fältengård (Säljare Sverige), 0705-28 28 79
Mats Gunnemyr (Säljare Sverige), 0702-83 07 66
Mats Holmvik (Säljare Sverige), 0766-77 04 00
Henrik Stjerslev Jakobsen (Säljare Danmark), +45 2070 3330

Rostskyddsgruppen i Tribotec arbetar för att förhindra rost i företags processflöden, mellanlagring och intern buffertering samt i samband med leveranser över hela världen. Med vår gedigna erfarenhet inom vci rostskydd har vi hjälpt flera företag, stora som små, att öka sin kvalitet i sina leveranser och därmed undvika reklamationer från sina kunder.

Alla i Rostskyddsgruppen har bra erfarenhet av industriproduktion och om risker och källor till varför det börjar rosta som exempelvis efter tvättprocesser eller under bearbetning.

Säkerhetsdatablad & dokument

Här kan du läsa mer och ladda ner våra produktblad, intyg, certifikat & säkerhetsdatablad.

sv_SE