3 mars 2017

Nya Volvo XC 90 Excellence blev valet för Cortec Corporations ägare Boris Miksic

Boris Miksic, ägare till Cortec Corporation, är sedan flera år en nöjd Volvo ägare. Nu är han stolt ägare till en ny Volvo XC 90 Excellence. Boris älskar bilar och är mycket imponerad av Volvos kvalite och köregenskaper. Detta är Boris tredje XC-modell och säkert inte hans sista. Den kommer att passa fint in i hans stora bilsamling.

Att det blev den nya Volvo XC 90 för Boris är fantastiskt kul då Cortec Corporation och Tribotec har ett långt och framgångsrikt samarbete med Volvo Cars inom miljöanpassat rostskydd med VpCI teknik.

VCI rostskydd (VpCI) – är en miljöanpassad rostskyddsmetod där innehållet skyddas av ett aktivt, osynligt rostskydd. De skyddade delarna skyddas snabbt och är redo att användas direkt utan kostsam rengöring, vilket sparar mycket tid, ger en bättre arbetsmiljö samt stärker kvalitetsstämpeln på ditt företags varumärke.

Problem med rost – kontakta oss!

Rostskyddsgruppen arbetar för att förhindra rost i företags processflöden, mellanlagring och intern buffertering samt i samband med leveranser över hela världen. Med vår gedigna erfarenhet inom vci rostskydd har vi hjälpt flera företag, stora som små, att öka sin kvalitet i sina leveranser och därmed undvika reklamationer från sina kunder. Alla i Rostskyddsgruppen har bra erfarenhet av industriproduktion och om risker och källor till varför det börjar rosta.

Oftast kan vi uppnå stora förbättringar med väldigt enkla och små förändringar i produktionsprocessen/flödet säger Tribotecs försäljningschef. Många företag accepterar att ha lite rost i sin produktion och därmed ökade kostnader samt potentiella kvalitetsproblem mot slutkund. Ibland ökar problemen under vissa tider på året – vilket kan ha en naturlig förklaring pga luftfuktighet och temperatur. Med relativt enkla metoder kan vi lösa dessa problem. Låt oss på Tribotec ta tag i problemet istället. Här hittar ni några exempel på uppdrag.

Kontakta oss i rostskyddsgruppen så kommer vi ut till er och går igenom er process.

Stefan Fältengård: 0705 – 28 28 79
Mats Gunnemyr: 0702 – 83 07 66
Mats Holmvik: 0766-77 04 00
Henrik Stjerslev Jakobsen: +45 2070-3330, Danmark

Säkerhetsdatablad & dokument

Här kan du läsa mer och ladda ner våra produktblad, intyg, certifikat & säkerhetsdatablad.

sv_SE