14 maj 2014

Rostskyddsinhibitorer för betong skyddar stålkonstruktioner

Kontakta oss

Byggkonstruktioner i Dubai och Gulf regionen är ofta exponerade för vatten med högt saltinnehåll. Detta tillsammans med höga temperaturer och hög luftfuktighet gör att ingjutna stålkonstruktioner utsätts för korrosionsangrepp vilket påverkar hållfastheten och livslängden.

I Al Jalila Pedriatric Care Hospital Project, Dubai, valde man Cortec MCI 2005, för att ta hand om detta korrosionsproblem. MCI 2005 är en vattenbaserad, organisk, produkt som skyddar armeringsjärn och stålkonstruktioner från att börja rosta.

Läs mer om projektet .

Läs mer om Cortecs produkter för att skydda stålkonstruktioner i betong.

MCI rostskydd med global närvaro

Inom VpCI/MCI rostskydd är Cortec världsledande. Cortec har lokala partners i de flesta länder runt om i världen, vilket gör att Tribotec via sitt nätverk kan skicka ut expertis på plats var du än önskar. Samma produkter med samma namn och egenskaper hittar du varsomhelst i världen tillsammans med lokal Cortec kompetens.

Är du global – välj en global partner som oss.

Cortec®-teknik kan enkelt integreras i dina tillverknings- och monteringslinjer. Cortec®-produkterna eliminerar korrosionen av både järn- och icke-järnmetaller och kan dessutom smörja, öka produktionshastigheten och ge längre verktygslivslängd – kort sagt, du får hjälp att tillverka förstklassiga produkter.

sv_SE