20 oktober 2015

Specialsmörjmedel för livsmedelsindustrin

Kontakta oss

OKS utvecklar specialsmörjmedel speciellt för de höga hygieniska kraven inom livsmedelsindustrin.

De kan användas på alla områden där människor kan komma i indirekt beröring med smörjmedel.

Detta är mycket mer än livsmedels – och dryckindustri.

Typiska användare är bl.a.:

  • Tillverkare av livsmedelsförpackningar
  • Maskin- och anläggningstillverkare för livsmedelsbranschen
  • Logistikcentra för livsmedel
  • Tillverkare av hushållsprodukter som t.ex. ugnar och kylskåp
  • Tillverkare av produkter som används i hushållet
  • Leksaksindustrin
  • Läkemedelsindustrin

Ladda ner broschyr

Specialsmörjmedel för livsmedelsindustrin –  för individuella krav

Vi utmärker oss genom utvecklandet av kundspecifika smörjmedelslösningar i nära samarbete med våra affärskontakter. I OKS laboratorium arbetar experter med olika inriktning med den allra modernaste utrustningen och de nyaste provningssystemen, för att anpassa eller nyutveckla produkter till speciella användningsområden.

oks specialsmörjmedel

Varumärket OKS står för högeffektprodukter för minskning av friktion, slitage och korrosion. OKS produkter används inom alla områden av tillverknings- och underhållsteknik, där effektgränserna för konventionella smörjmedel överskrids. OKS har mer än 150 produkter i vårt sortiment.
De produkter som utvecklats av OKS egna ingenjörer och tekniker tillverkas under hårda kvalitetskrav i München, där huvudanläggningen ligger. Härifrån skickar vi just-in-time till hela världen, med stöd av ett modernt logistikcentrum i orten Maisach som ligger i närheten.

OKS framgångar under mer än 25 år har hela tiden präglats av hög kvalitet och tillförlitlighet på produkterna, samt snabba reaktioner på kundernas önskningar genom innovativa lösningar.
Sedan 2003 är OKS Spezialschmierstoffe GmbH en del av den internationellt verksamma Freudenberg Group, Weinheim, Germany. Det omfattande know-how och den innovationskraft, som finns i avdelningen Freudenberg Chemical Specialities (FCS) använder vi för vidareutveckling av nya produkter och marknader, för att säkerställa en dynamisk tillväxt även i framtiden.

Kontakta oss på Tribotec så kommer vi till dig och ser över era smörjmedelsbehov.

sv_SE