Elektronik

Med ett stort utbud produkter från vårt sortiment kan vi skydda känslig elektronik mot korrosion, stötar, vibrationer, kemikalier, värme, kyla och kondens. Vi har även produkter för rengöring av elektronik och kontakter, zink- och kylsprayer samt smörjmedel för elektriska kontakter.
Kontakta oss

Elektronik finns överallt omkring oss och smarta elektroniksystem krävs i utvecklingen av förnybara energikällor, för att effektivisera energiproduktionen, digitalisera vård- och omsorgssektorn, i autonoma fordon med mera.

Med ett stort utbud produkter från vårt silikonsortiment kan vi skydda känslig elektronik från stötar, vibrationer, kemikalier, värme, kyla och kondens. Produkter som RTV silikon, gel, lack i bland annat ingjutnings- och lackeringsapplikationer ger ett optimalt skydd. Inom elektronikindustrin används silikon framförallt som skydd mot korrosion och stötar. Materialet har en mycket god elektrisk isoleringsförmåga och påverkas inte av vatten eller fukt.

Inom vårt rostskyddssortiment har vi rengörande och korrosionsskyddande elektroniksprayer för både inomhus- och utomhusbruk. Med VCI Rostskyddsemittrar undviker du oxidation och korrosion som kan uppkomma i inneslutna utrymmen efter temperaturvariationer och annan yttre påverkan. Dessa emittrar är mycket enkla att hantera och kan med fördel användas i elektronikutrustning som elskåp, känslig belysningsutrustning, styrsystem och kopplingsboxar.

I vår produktgrupp smörjmedel återfinns produkter för rengöring av elektronik och kontakter, zink- och kylsprayer samt smörjmedel för elektriska kontakter.

Några exempel på produkter ser du här men kontakta oss gärna för att diskutera just din applikation!

Produktexempel

sv_SE