Fordon

VCI tekniken har öppnat dörren till miljövänliga och kostnadseffektiva metoder för att säkerställa skydd mot korrosion inom fordonsindustrin. Skydd av detaljer under långväga transporter eller lagring av reservdelar löses enkelt med VCI produkter i olika kombinationer.
Kontakta oss

Fordonsindustrin har länge gett utvecklare och forskare stora utmaningar kring rostbekämpning då krav på låg kostnad och säkerhet vad gäller hälsa och miljö varit höga. VCI tekniken har öppnat dörren till miljövänliga och kostnadseffektiva metoder för att säkerställa att problem med korrosion blir minimala i produktionskedjan. Skydd av detaljer under långväga transporter eller lagring av reservdelar löses enkelt med VCI-förpackningar i kombination med flytande produkter, förebyggande rengöringsprodukter till exempel.

Tribotec har även mångårig erfarenhet inom industriell limning, tätning och inkapsling inom fordonsindustrin med silikonprodukter. Rådgör gärna med oss i ett tidigt skede.

Ett urval av produkter som kan användas till olika applikationer inom fordonsindustri ser du här, men många fler produkter finns tillgängliga för att säkra din produktion. Inom våra sortiment för silikon, smörjmedel och lim hittar du också ett stort antal produkter som är lämpliga inom detta segment.

Kontakta oss så guidar vi dig rätt bland produkterna!

 

Produktexempel

sv_SE