28 februari 2014

Snabbhärdande silikonlim för höga temperaturer

silikonlim för höga temperaturer

Att limma dörrar, glas, förstärkningar och andra konstruktioner i konstruktioner som utsätts för höga arbetstemperaturer upp till 285 gr är nu möjligt. Tribotecs nya samarbetspartner har ett brett produktsortiment av 1- och 2-komponent silikonlim för denna typ av utmaningar inom sammanfognings.

Beroende på kundkrav och förutsättningar finns produkter med olika härdtider, viskositet och färgval.

Även om oljor och fett är involverade så fungerar produkterna utmärkt i applikationer för att limma exempelvis ugnsluckor, men användningsområdena sträcker sig naturligtvis utöver vitvaruapplikationer ända in i alla industriella applikationer där kravet finns på en stark flexibel limfog.

silikonlim för höga temperaturer 1

Tribotec har mångårig erfarenhet industriell limning, tätning och inkapsling inom maskin, elektronik, flyg, fordon, livs och läkemedels industrin med rtv silikon och andra silikonprodukter. Vi har ett brett program av silikonlim för höga temperaturer. Rådgör gärna med oss i ett tidigt skede.
Av erfarenhet vet vi att projekten vinner tid och kvalitet av ett tidigt samarbete.

Tag kontakt med oss, vi kommer gärna ut och besöker er. Kontakta Kim Heden på telefon 0702-00 31 35 eller via mail: kim.heden[at]tribotec.se för mer info om Novasil produkterna.

 

Kategorier:

Säkerhetsdatablad & dokument

Här kan du läsa mer och ladda ner våra produktblad, intyg, certifikat & säkerhetsdatablad.

Dansk flagga Engelsk flagga