10 juni 2013

Ta bort rost på era rostiga detaljer – inga problem

VpCI-422 Rostborttagare - ta bort rost

Detaljer som ska packas, skeppas eller lagras utsätts allför ofta för rost. Rosten angriper inte bara produkterna utan i förlängningen även relationerna med dina kunder. Låt inte företagets resurser rosta bort!

Tribotecs rostborttagare hjälper dig att ta bort rost snabbt och återställer dina komponenter till fullgott skick – snabbt och kostnadseffektivt.

Cortecs rostborttagare är miljövänliga, biologiskt nedbrytbara produkter för borttagning av rost och oxider från järn- och icke-järnmetaller. Innehåller VpCI®-teknik och är därför inte korrosiv mot de metaller som rengörs. Oskadlig för mänsklig hud och för de flesta lacker, plaster, gummityper etc.

Produkterna är vattenbaserade och giftfria. Samtliga produkter som vi använder för att ta bort rost ger samtidigt flermetallskydd. Produkterna finns i lösvikt samt i spray Cortec EcoAir system för att passa alla applikationer.

Produkter

Cortec VpCI 422 – vattenbaserad rostborttagare

Cortec VpCI 423 – gelvariant av Cortec 422 – för applicering på vertikala/svåråtkomliga ytor.

Läs mer om produkterna

Miljöanpassat

Våra vci rostskydds lösningar baseras enbart på miljöanpassade produkter. Då skyddade komponenter och delar inte behöver rengöras före användning innebär det att vårt vci rostskydd är det miljövänligaste och det mest användarvänliga alternativet på marknaden. Själva rostskyddet är dessutom till stor del återvinningsbart.

Global närvaro – vi finns där ni finns

Inom VpCI rostskydd är Cortec världsledande. Cortec har lokala partners i de flesta länder runt om i världen, vilket gör att Tribotec via sitt nätverk kan skicka ut expertis på plats var du än önskar. Samma produkter med samma namn och egenskaper hittar du varsomhelst i världen tillsammans med lokal Cortec kompetens. Är du global – välj en global partner som oss.

Cortec®-teknik kan enkelt integreras i dina tillverknings- och monteringslinjer. Cortec®-produkterna eliminerar korrosionen av både järn- och icke-järnmetaller och kan dessutom smörja, öka produktionshastigheten och ge längre verktygslivslängd – kort sagt, du får hjälp att tillverka förstklassiga produkter.

Säkerhetsdatablad & dokument

Här kan du läsa mer och ladda ner våra produktblad, intyg, certifikat & säkerhetsdatablad.

sv_SE