22 januari 2019

Vår nye vd ser fram emot ett spännande 2019

Kontakta oss

Alla vi på Tribotec vill önska er alla en riktigt god fortsättning och hoppas att ni är laddade inför ett nytt spännande år.

Vår nye vd, Niclas Arnell, kan tillsammans med alla sina kollegor glädjas över ett fantastiskt 2018. Nu fyller vi upp lagren till max igen för att kunna serva våra kunder på allra bästa sätt under 2019.

Niclas, berätta lite om ditt första år på Tribotec

– Det har varit ett väldigt positivt och roligt år där vi haft stora framgångar inom alla våra segment. Vi har även hunnit med flertalet interna event där vi uppmärksammat att vi firat 40 år som bolag samt haft lyckade rostskyddsdagar för våra kunder och samarbetspartners.

Vad drar du för reflektioner från din första tid på Tribotec?

– Jag ser ett väldigt starkt familjärt team som har roligt, jobbar för varandra och brinner för att skapa nöjda kunder inom våra områden rostskydd, silikon, lim och smörjmedel. Detta bygger vi vidare på 2019 genom bl.a. ökad satsning mot återförsäljare, modernisering av vår hemsida.

Hur ser du på Tribotec och framtiden?

– Vi kommer ha ett fortsatt fokus på att leverera kundanpassade, hållbara, miljövänliga lösningar till våra kunder genom ett nära samarbete ute hos kund. Jag vill att vi ska ses som en partner som hjälper våra kunder att utvecklas och hoppas att kunderna värdesätter vår höga teknikkompetens tillsammans med högkvalitativa produkter och lösningar med starkt miljöfokus. Det tror jag är det bästa sättet för både oss och våra kunder att tjäna pengar. Jag tror på att utveckla nya områden och specialistkunskap i kombination med bra service. Därför är vår insikt om kundernas verksamheter och vår kunskap om produkterna oerhört viktig, vilket ställer krav på oss att ständigt utveckla oss själva och bli ännu bättre.

sv_SE