20 mars 2015

Tuff mot rost – snäll mot plånboken

Kontakta oss

Söker du efter ett ekonomiskt, vattenbaserat, arbetsmiljöanpassat rostskydd som är tuff mot rost och snäll mot plånboken så är Cortec VpCI 379 rätt produkt. 379 är framtagen för att skydda järnhaltiga samt icke järnhaltiga metallkomponenter som förvaras inomhus. Rostskyddet fungerar också utmärkt på komponenter utomhus så länge de är skyddade från direkt exponering från regn och andra tuffa utomhus faktorer.

VpCI 379 är framtagen för att ersätta hälso-/miljövådliga oljebaserade rostskydd. Produkten bildar en ren och klar skyddsbeläggning vilket ger dom skyddade ytorna ett attraktivt utseende. VpCI 379 tränger undan vatten från metallytorna och är vid behov enkel att ta bort. Material som kan skyddas är kolstål, rostfritt stål, aluminium, gjutjärn samt koppar. VpCI 379 är lättlöslig och bildar en klar lösning med vatten och torkar normalt till en klibbfri yta på ca 30 minuter.

Rengöring: VpCI 379 tas enkelt bort med vanliga alkaliska tvättmedel. Läs mer om produkten

Detaljer som ska packas, skeppas eller lagras utsätts allför ofta för rost. Med Tribotecs intelligenta rostskydd får du ett fullständigt rostkydd med miljöanpassad VpCI-teknologi. Våra rostskydds lösningar baserar sig enbart på miljöanpassade produkter. I kombination med att lösningsmedel inte behöver användas för sanering är rostskyddet det mest användarvänliga på marknaden.

sv_SE