6 november 2015

Uppskattade Rostskyddsdagar på Tribotec 3-4 november

Kontakta oss

Rostskydd av komponenter Cortec VpCI Tribotec ABUnder temat ”Rost – en global utmaning” startade Cliff Cracauer, vice president sales, Cortec Corp, Tribotecs Rostskyddsdagar den 3-4 november. Inbjudna gäster från svensk och dansk fordon, marin och verkstadsindustri fick bl.a ta del av hur andra internationella företag arbetar med skydd av processer och komponenter för att säkerställa ett rostfritt och kvalitetssäkrat flöde.

Jörgen Mikkelsen på Sandvik SRP presenterade hur Sandvik implementerat sitt rostskydd i sina processer under temat ” Vikten av gemensam insats i arbetet mot en rostfri verksamhet” vilket var mycket uppskattat av deltagarna.

Camilla Admyre, produktchef för rostskydd hos Tribotec gick igenom hur man på ett bra sätt kan kontrollera rostskyddet i processerna och avslutade med ett besök i Tribotecs lab.

Är du intresserad av att komma till oss på kommande event så hör av dig till Camilla. Du når henne på 070-328 66 60 samt på camilla.admyre@tribotec.se

Cortec Eco Air spray miljöanpassad

Tribotec – Med mer än 35 års erfarenhet är vi en etablerad leverantör till nordisk industri. Företaget ingår i Indutrade AB, en koncern bestående av nästan 200 bolag och drygt 4500 anställda i 27 länder, som är inriktade på industriell teknikförsäljning.

Vi levererar goodwill

Rost är ett komplext område där det finns mycket pengar och goodwill att hämta, om det görs på rätt sätt. Med vår kunskap och vårt breda vci rostskydd program hjälper vi till att skydda hela produktionskedjan – från råämne till färdig produkt levererad till slutkund. Rost angriper inte bara produkterna, i förlängningen även kvalitetsstämpeln på ditt företags varumärke. Tribotec vci rostskydd från tar bort den badwill som rostskadade detaljer medför. Låt inte företagets resurser rosta bort.

sv_SE