27 mars 2019

Vi söker en driven rostskyddssäljare!

Kontakta oss

Vi söker en driven rostskyddssäljare! Har du rätt attityd och trivs bäst som säljare på fältet hos dina kunder – då har vi jobbet för dig.

Tribotec AB, med huvudkontor i Mölnlycke, levererar sedan 1970-talet kunskap och produkter inom rostskydd, silikon, lim och smörjmedel till tillverkande industrier i Norden. Företaget omsätter drygt 70 miljoner med god lönsamhet och är 20 anställda. Tribotec ingår i industrikoncernen Indutrade AB.

Till vårt affärsområde Rostskydd söker vi nu en passionerad säljare som är engagerad, målmedveten och uthållig. Arbetet innebär försäljning av Cortecs miljöanpassade rostskydd. Vi skyddar komponenter från att rosta under tillverkning, lagring och transport.

Arbetsuppgifter:

  • Aktiv säljbearbetning av nya och befintliga kunder
  • Ansvara för kartläggning av nya affärsmöjligheter
  • Ansvar för att skapa tillväxt inom distriktet
  • Budget- och resultatansvar för distriktet

Placeringsort: På kontoret i Mölnlycke eller på hemmakontor beroende på vart du bor.

Den här tjänsten passar dig som drivs av att hitta nya och utveckla befintliga affärer. Du skapar långsiktiga affärsrelationer och når dina uppsatta mål och utmaningar. Arbetet är fritt med hög grad av egen planering. Vi ser gärna att du framgångsrikt har arbetat med uppsökande försäljning och har en god teknisk förståelse samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder: Du kommer till ett härligt team med familjär stämning där alla arbetar för varandra och har kul på jobbet. Vi erbjuder attraktiva anställningsvillkor med bra pensionsförmåner, friskvårdsbidrag samt tjänstebil.

Vi ger dig en gedigen produktutbildning och erbjuder kontinuerligt vidareutbildning på huvudkontoret i Mölnlycke och hos våra utländska leverantörer.

Välkommen med din ansökan till niclas.arnell@tribotec.se. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår vd Niclas Arnell på 0730-22 03 31. Urval och intervjuer sker löpande, så ansök gärna så snart som möjligt men senast den 12 april 2019.

sv_SE